محسن صالح: امریکا گزینهای به جز گفتوگو با ایران قدرتمند ندارد
علی اکبر صالحی، وزير امور خارجه ايران (تصویر آرشیوی)
يک تحليلگر سياسي به پرس تي وي گفته است، امريکا هيچ گزينهاي به جز نشستن در پاي ميز مذاکره با ايران قدرتمند ندارد.
محسن صالح، استاد دانشگاه لبنان در گفتوگو با شبکه پرس تيوي بيان کرد: «امريکاييها مجبور هستند دير يا زود به گفتوگو با ايران متوسل شوند؛ چون آنها تحت فشار قدرت ايرانيها مجبور به انجام اين کار هستند.»
وي با بيان اين که امريکا احتمالا به اين دليل که نميتواند هيچ اقدامي در عراق و يا منطقه خاورميانه و يا افغانستان انجام دهد آن را ضعيف دانست و گفت: « روزي که آنها (امريکاييها) در سال آينده بخواهند نيروهاي خود را از افغانستان خارج کنند بايد اين نوع تمهيدات را در منطقه با ايران انجام دهند؛ به ويژه براي اين که بتوانند نيروهايشان را از افغانستان خارج کنند.»
صالح افزود: «ايران اکنون کشوري قوي در منطقه است و آنها به پيشبرد پروژه خود براي ساختن ايراني قدرتمند ادامه ميدهند و به اراده مردم ايران، رهبري و مردم ايران به قدر کافي قوي و توانمند هستند؛ شاهد هستيم که ايران بيش از پيش قويتر شده است.»
اين تحليلگر سياسي در بخش ديگري از اين گفتوگو بيان کرد: «هر زمان امريکاييها بتوانند از فشار لابي صهيونيستها نجات يابند فضاي آزادانديشي براي آنها مهيا خواهد شد و ميتوانند به طور جدي با ديگران، با روسها و چينيها و البته با ايران وارد گفتوگو شوند.»
وي خاطر نشان کرد: «ايران کشوري راهبردي و مهم در منطقه است و امريکاييها نميتوانند هيچ کاري انجام دهند مگر اين که نوعي روابط و يا گفتوگو با ايران برقرار کنند.»
صالح همچنين تحريمها و فشارهاي کشورهاي غربي و امريکا را به نفع منطقه ندانست و گفت: «آنها بايد مثبت انديشي داشته باشند و اکنون صالحي (وزير امور خارجه ايران) ابراز خوش بيني خود را درباره اين نوع اظهارات جو بايدن و اوباما ابراز داشته است و گمان ميکنم که وي پيشتر نيز آشکارا گفته بود که آنها ميخواهند با ايران وارد گفتوگو شوند.»
وزير خارجه ايران روز يکشنبه (۱۵ بهمن) با اعلام اينکه مذاکره بين ايران و امريکا منطقه ممنوعه نيست به طور مشروط از پيشنهاد جو بايدن، معاون رئيس جمهور امريکا براي مذاکره مستقيم با کشورش استقبال کرده است.
معاون رئيس جمهور امريکا روز شنبه در سخناني در چهل و نهمين کنفرانس امنيتي سالانه مونيخ در آلمان گفت واشنگتن آماده است تا درباره برنامه انرژي هستهاي ايران با جمهوري اسلامي به طور مستقيم مذاکره کند.
امريکا، رژيم اسرائيل و تعدادي از متحدان آنها بارها ايران را به پيگيري اهداف نظامي در برنامه انرژي هستهاياش متهم کردهاند.
ايران ضمن رد اين ادعاها، همواره تاکيد کرده است که به عنوان يکي از امضاکنندگان متعهد پيمان منع گسترش سلاحهاي اتمي (انپيتي) و يکي از اعضاي آژانس بينالمللي انرژي اتمي، از حق استفاده از فنآوري هستهاي براي مقاصد صلحآميز برخوردار است.
حسن رحیم پور ازغدی روز جمعه، در جمع حدود صد نفر از زنان و دختران ترکیهای در مرکز جامعه المصطفی، درباره سبک زندگی نبوی و حضرت زهرا (س) و الگو بودن ایشان برای زنان امروز به سخنرانی پرداخت. این برنامه در حاشیه همایش «سبک زندگی نبوی در مقابل سبک زندگی آمریکایی» که قرار است در [...]
حسن رحیم پور ازغدی روز جمعه، در جمع حدود صد نفر از زنان و دختران ترکیهای در مرکز جامعه المصطفی، درباره سبک زندگی نبوی و حضرت زهرا (س) و الگو بودن ایشان برای زنان امروز به سخنرانی پرداخت.
این برنامه در حاشیه همایش «سبک زندگی نبوی در مقابل سبک زندگی آمریکایی» که قرار است در روزهای شنبه و یکشنبه در ترکیه برگزار شود صورت گرفته است.
این همایش در ترکیه توسط موسسه المصطفی(ص) و موسسه تایدر ترکیه برگزار خواهد شد و به موازت آن در پاکستان، اندونزی نیز برگزار می گردد و پیش از این در کشمیر برگزار شده است. هدف این مجموعه نشستها، زمینه سازی برای محقق کردن سبک زندگی نبوی است.
بخشی از صحبتهای ایشان به این شرح است:
دميتري پسکوف معاون رسانهاي رئيس جمهور روسيه ميگويد مسکو تحريمها عليه ايران بر سر برنامه انرژي اتمي اين کشور را بي تاثير ميداند و تاکيد دارد که ترجيح ما در اين باره ديپلماسي است.
سید حسن نصرالله: نتایج انتخابات رژیم اسرائیل از بحران در رهبری این رژیم حکایت میکند
دبيرکل جنبش مقاومت لبنان، حزبالله ميگويد نتايج انتخابات عمومي رژيم اسرائيل نشان ميدهد که اين رژيم با يک «بحران» عميق در عرصه رهبري سياسي مواجه خواهد شد.
سيد حسن نصرالله روز جمعه (۶ بهمن) در سخناني که از شبکه تلويزيوني المنار پخش ميشد تاکيد کرد:«نتايج انتخابات رژيم اسرائيل عقبنشيني احزابي نظير ليکود را نشان داد که از موسسان و رهبران اين رژيم به شمار ميروند.» این مطلب ادامه دارد....
آیتالله نوری همدانی: امروز جنگ نرم بسیار سختی علیه جمهوری اسلامی در جریان است قم - خبرگزاری مهر: یکی از مراجع تقلید شیعیان با بیان اینکه دولت قطر سه میلیارد دلار برای نفوذ وهابیت در استانهای جنوبی ایران هزینه کرده است، گفت: امروز جنگ نرم بسیار سختی علیه جمهوری اسلامی در جریان است.
کره شمالی با محکوم کردن تحریم های اعمال شده علیه این کشور پس از آزمایش اخیر موشکی، تهدید کرد که موشک ها و آزمایشهای هسته ای در آینده به صورت مستقیم آمریکا را هدف قرار خواهد داد.
به گزارش روز پنج شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، کمیساریای دفاع ملی کره شمالی امروز در بیانیه ای اعلام کرد، این کشور هیچگاه در خصوص شلیک مکرر ماهواره و یا موشکهای دور برد پنهانکاری نمی کند .. و بلندترین آزمایش موشکی آمریکا یعنی دشمن ملت کره را هدف قرار خواهد داد.
کره شمالی دیروز با محکوم کردن تصمیم شورای امنیت برای تشدید تحریم های این کشور، تأکید کرد که تلاشها برای پاکسازی شبه جزیره کره از سلاح هسته ای پایان یافته است.
کره شمالی همچنین متعهد شد که به تلاشهای خود برای افزایش توانایی های نظامی و از جمله آنها افزایش قدرت بازدارندگی هسته ای ادامه می دهد.
شورای امنیت با صدور قطعنامه 2087 مدعی شد، اقدام کره شماری در شلیک موشک بالستیک در 12 دسامبر 2012 نقض قوانین سازمان ملل متحد است.
ابراز نارضایتی از سیاستهای اشتباه اقتصادی "بنیامین نتانیاهو" نخست وزیر رژیم صهیونیستی به رسانه های این رژیم نیز کشیده شده است.
به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، گزارشگر کانال ده تلویزیون رژیم صهیونیستی تأکید کرد: "نتانیاهو در آستانه انتخابات از سیاستهای اقتصادی خود بعنوان معجزه اقتصادی یاد می کند؛ این در حالی است که این معجزه، اقتصاد اسرائیل را در آستانه فروپاشی قرار داد؛ برنامه اقتصادی نتانیاهو موجب افزایش چند درصدی کسری بودجه منجر شده است".
تلویزیون رژیم صهیونیستی در ادامه این گزارش اظهارات "بنیامین نتانیاهو" را پخش کرد.
نتانیاهو گفت: "ما مقدار کسری بودجه را پیش بینی کرده بودیم".
"یورام غبای" کارشناس اقتصادی در ادامه این گزارش اظهار داشت: "نتانیاهو هزینه های کلانی را به بخشهای امنیتی و توافقنامه های تجاری اختصاص داده است، که این مسائل در کاهش سقف بودجه اسرائیل سهیم بوده است".
"شیلی یحیموفیچ" رئیس حزب "کار" نیز در این خصوص به کانال ده رژیم صهیونیستی گفت: "با وجود سیاستهای نادرست اقتصادی، نتانیاهو همواره برنامه های خود را معجزه اقتصادی می داند؛ وی چرخ اقتصادی اسرائیل را به بیراهه برده است".
وی افزود: "مردم بهناچار تاوان اشتباهات اقتصادی نتانیاهو را در بودجه سال آینده پرداخت می کنند"
توطئه گروهی از صهیونیستهای تندرو برای توقف پخش اذان در برخی مناطق از اراضی اشغالی فلسطین با شکست مواجه شد.
به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، یک گروه افراطی در منطقه "رامات أفیف" واقع در شمال تل آویو؛ تلاش کردند ساکنان این منطقه را به منظور توقف پخش اذان از مساجد، با خودشان همراه کنند.
این فعالان صهیونیست برای همراه کردن شهرک نشینان با خود، نیمه شب نزدیک محل اقامت صهیونیستها به پخش اذان از بلندگوها اقدام کردند.
کانال 10 تلویزیون رژیم صهیونیستی در گزارشی اذعان کرد، فعالیت این صهیونیستهای افراطی برای دعوت از ساکنان منطقه جهت خاموش کردن بانگ اذان مساجد، بر خلاف پیش بینی آنها با اعتراضهای شدیدی از سوی شهرک نشینان مواجه شد؛ به صورتی که در برخی موارد شهرک نشینان از اقدامات آنها بهخشم آمده و برخی از آنها به فعلان افراطی دشنام دادند.
کانال 10 رژیم صهیونیستی تأکید کرد، برخی از شهرک نشینان با پلیس تماس گرفته و دستگیری گروههای افراطی را خواستار شدند.
پیشنهادات ایران در محکومیت ترور دانشمندان هستهیی و حفظ استقلال سوریه تصویب شد
قطعنامه هشتمین دوره اجلاس بینالمجالس اسلامی در سودان به تصویب اعضا رسید که در این قطعنامه یکی از بندهای پیشنهادی مجلس ایران نیز مورد پذیرش قرار گرفت که بر این اساس در این قطعنامه بر محکوم کردن ترور دانشمندان هستهیی تاکید شد.
به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، قطعنامه هشتمین دوره اجلاس اتحادیه بینالمجالس اسلامی در سودان با حضور 48 عضو این اتحادیه در دومین روز این اجلاس و در مراسم اختتامیه به تصویب اعضا رسید.
این قطعنامه که 17 بند دارد، در مورد مسائل مختلف منطقه و جهان اسلام تاکیداتی را ذکر کرده است.
یکی از این بندهای قطعنامه در مورد لزوم استفاده صلحآمیز از فناوری هستهیی و تبدیل منطقه خاورمیانه به منطقه عاری از سلاحهای کشتار جمعی و به ویژه سلاحهای هستهیی است که مجلس ایران این پیشنهاد را مطرح کرد که به تصویب رسید.
در این بند بر حق مسلم تمامی کشورها در استفاده از انرژی هستهیی برای اهداف صلحآمیز تاکید شده است.
یکی از موارد مهم این بند محکوم کردن ترور دانشمندان هستهیی در جهان اسلام و همچنین ابراز نگرانی شدید نسبت به توان هستهیی رژیم صهیونیستی است.
از دیگر بندهای مهم قطعنامه بینالمللی بینالمجالس اسلامی اهانت به پیامبر اکرم است؛ در این بند بر لزوم محکومیت شدید اقداماتی که در راستای اهانت به پیامبر (ص) همچون نمایش برخی فیلمها و کاریکاتورهای توهینآمیز میباشد، تاکید شده است.
در این بند بر لزوم استقبال بر تلاش برخی از رسانههای گروهی برای انجام گفتوگو میان ادیان مختلف انجام میدهند نیز تاکید شده است.
مساله فلسطین از دیگر بندهای مصوب هشتمین دوره اتحادیه بینالمجالس اسلامی است که در این بند مساله فلسطین به عنوان مهمترین مساله خاورمیانه ذکر شده است که لازم است تمامی کشورهای عضو اتحادیه موضع واحدی در محافل بینالمللی نسبت به مساله فلسطین داشته باشند.
بند سوم این قطعنامه مربوط به سرزمینهای اشغال شده عربی در سوریه و لبنان است که بر اساس این بند بر لزوم ارج نهادن پایداری شهروندان سوری و لبنانی و مقاومت آنان در برابر اشغال صهیونیست تاکید شده است.
تاکید بر حمایت از سودان در مقابله با هرگونه تهدید خارجی و اعلام همبستگی با این کشور در دفاع از حاکمیت، امنیت و ثبات سودان و همچنین ارج نهادن بر کلیه تلاشهای انجام شده منطقهای و بینالمللی برای برقراری صلح در دارفور از دیگر بندهای این قطعنامه به شمار میآید.
تحکیم همبستگی و وحدت میان کشورهای اسلامی به معنای تاکید بر ضرورت از بین بردن عوامل کینه، تحریک و تفرقه میان پیروان مذاهب اسلامی نیز از دیگر بندهای این بیانیه است.
محکوم کردن هرگونه اقدام تروریستی از جمله تروریسم دولتی و همچنین بررسی وضعیت کشورهای آفریقایی از جمله مالی و سومالی و همچنین اوضاع قبرس نیز در این بیانیه مورد تاکید قرار گرفته است.
حمایت از گروهها و اقلیتهای مسلمان در کشورهای غیراسلامی و همچنین حمایت از نهضتهای مردم در جهان اسلام در کنار توجه به امور اقتصادی و محیط زیست و همچنین امور فرهنگی، حقوقی و گفتوگوی تمدنها و ادیان نیز از دیگر بندهای این قطعنامه به شمار میآید.
آخرین بند این قطعنامه به موضوع حقوق بشر، زن و خانواده اختصاص داده شده است که در آن بر لزوم حمایت از زنان فلسطینی بخصوص آنهایی که مورد برخوردهای خشونتآمیز رژیم صهیونیستی قرار میگیرند، تاکید شده است.
همچنین در این بند از همه کشورهای عضو برای تصویب پیشنویس سبد زنان مسلمان نیز درخواست شده است.
از دیگر موارد ذکر شده در این بند، تاکید مجدد بر اهمیت حفظ وحدت ملی، استقلال و تمامیت ارزی سوریه و همچنین ضرورت حمایت از غیرنظامیان در این کشور و احترام به حقوق بشر براساس قطعنامههای بینالمللی است.
لزوم اتخاذ اقدامات لازم برای توقف خشونت حاکم از طریق راه سیاسی در سوریه نیز در این قطعنامه ذکر شده است.
رییس جریان ملی آزاد لبنان و نخستوزیر اسبق این کشور با تأکید بر قدرت جمهوری اسلامی ایران برای مقابله با تحریمها اظهار داشت: رژیم صهیونیستی توانایی ورود به جنگ با ایران را ندارد.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) میشل عون درباره تهدیدات رژیم صهیونیستی علیه ایران و لبنان گفت: اسرائیل بعد از جنگ 2006 میلادی علیه لبنان دیگر هرگز طعم پیروزی را نخواهد چشید و پس از این تاریخ هیچ تلاشی را برای ورود به جنگ انجام نخواهد داد.
رییس فراکسیون تغییر و اصلاح پارلمان لبنان، افزود: همه بازارگرمیهای این رژیم برای بالابردن روحیه است؛ چرا که قدرت بازدارندگی در لبنان برای جلوگیری از هرگونه اقدام جنگی رژیم صهیونیستی در آینده کافی است.
میشل عون اظهار داشت: ایران برای رژیم صهیونیستی بسیار بسیار دور از دسترس است و این رژیم نمیتواند وارد جنگ علیه ایران شود؛ اما دیوانگی حساب و کتاب ندارد.
میشل عون خاطرنشان کرد: اگر نتانیاهو در انتخابات پیروز شود؛ فرقی با دیگر رقبای خود ندارد زیرا قدرت رژیم صهیونیستی تغییری نکرده است.
وی ادامه داد، رژیم صهیونیستی بعد از سال 2006 میلادی؛ هرگز پیروزی در هر جنگ کوچک یا بزرگی را به خواب نخواهد دید؛ پس از این تاریخ افول اسرائیل آغاز شد.
میشل عون با بیان اینکه تحریم در برابر همه کشورها کارایی ندارد، تأکید کرد: قدرت و توانمندیهای نظامی ایران بسیار بالا است و این کشور قادر است که هراندازه تحریم علیه آن اعمال شود، پایداری و استقامت کند.
میشل عون در گفتوگو با شبکه العالم خاطرنشان کرد: غرب و رژیم صهیونیستی به دنبال تضعیف ایران هستند، اما امروز شاهدیم که ایران کشوری بزرگ در منطقه خاورمیانه است و تنها کشوری است که در کل منطقه قدرت حرکت دارد.
وی اظهار داشت: کشورهای غربی نمیخواهند موازنه قدرت محلی در منطقه وجود داشته باشد؛ زیر این امر به نفع آنها نیست.
میشل عون درباره نقش ترکیه در جنگ علیه سوریه گفت: معتقدم که ترکیه مجبور خواهد شد تا از مواضع خود عقب نشینی کند، زیرا دیگر نمیتواند رو به جلو حرکت کند.
وی افزود: باوجود همنوایی آنکارا با کشورهای غربی و آمریکا، وضعیت سوریه درحال تاثیرگذاری بر اوضاع داخلی ترکیه است.
میشل عون مسوولیت لبنانیهای ربوده شده توسط گروههای مسلح در سوریه را متوجه دولت ترکیه دانست و اظهار داشت: مسوولان ترکیه میتوانند با یک کلمه، این لبنانیها را از افراد مسلح سوری تحویل بگیرند.
میشل عون با اشاره به ترور نافرجام "فیصل الکرامی" وزیر ورزش و جوانان لبنان، گفت: دولت لبنان باید مرزهایش را کنترل کند، زیرا وضعیت شهر طرابلس در شمال لبنان بسیار خطرناک شده و این شهر همچنان ناامن است.
میشل عون با تأکید درباره لزوم بی طرفی درباره امور داخلی سوریه، خاطرنشان کرد: بی طرفی با دخالت نکردن در امور کشورهای دیگر معنا مییابد نه بیتفاوتی درباره حوادثی که در خاک لبنان رخ میدهد و حاکمیت کشور را خدشهدار میکند.
وی افزود: بی طرفی زمانی معنا مییابد که مانع از نفوذ گروههای مسلح به سوریه و انتقال سلاح به آن جا شویم و ورود افراد از سوریه کنترل شود که از به اصطلاح ارتش آزاد سوریه هستند یا تکفیریها.
نخست وزیر پیشین لبنان با بیان اینکه در منشور اتحادیه عرب بر عدم دخالت کشورهای عربی در امور داخلی دیگر کشورها تأکید شده، اظهار داشت: همه کشورهای عربی که در سوریه دخالت کردند، این منشور را نقض کردهاند.
وی افزود: برخی کشورهای عربی در سال 1975 نیز با حمایت مالی از حوادث آن زمان لبنان در امور داخلی این کشور دخالت کردند.
عون خاطرنشان کرد: سوریه برای رسیدن به دموکراسی آماده تغییر در نظام حکومتی است، اما مشکل اینجاست که برخی از کشورهای عربی در امور داخلی سوریه دخالت می کنند؛ درحالیکه خودشان دموکراسی ندارند.
میشل عون تأکید کرد: سوریه با اعمال این تغییرات، پیروز خواهد شد.
میشل عون اظهار داشت: پیروزی گروههای مسلح در سوریه محال است، زیرا سوریه کشوری قدرتمند است و کمبودی ندارد و تنها نیاز به تغییر یک بند از قانون اساسی داشت که این امر انجام شده و پارلمان طبق خواست مردم سوریه شکل خواهد گرفت.
نخست وزیر پیشین لبنان با اشاره به برتری نظامی ارتش سوریه در برابر گروههای مسلح گفت: غرب می داند که نظام سوریه را نمی توان سرنگون کرد؛ با این حال در صورتیکه چنین اتفاقی بیفتد رژیمی افراطی و تندرو در این کشور روی کار خواهد آمد.
میشل عون با ابراز تأسف از تناقض غرب در تعامل با رژیمهای مستبد عربی و هم پیمان خود در منطقه تأکید کرد: پس از انقلابهای اخیر، هنوز رژیمهای فاقد قانون اساسی و دمکراسی باقی ماندهاند .
نخست وزیر اسبق لبنان، با تأکید بر ضرورت حمایت از آوارگان سوریه درلبنان و کنترل مرزها گفت: باید افرادی که واقعا به کمکهای بشردوستانه نیاز دارند، از افراد مسلح جدا شوند.
میشل عون تاکید کرد: ما با ایجاد اردوگاههای آموزشی برای عناصر مسلح سوریه در عکار لبنان موافق نیستیم.
رییس فراکسیون تغییر و اصلاح، با اشاره به ورود بی رویه افراد از مرزهای سوریه به داخل لبنان گفت: کسی هویت آنها را نمی شناسد؛ این هرج و مرج بزرگی است.
میشل عون با بیان این که لبنان کشور کوچکی است، خاطر نشان کرد: مسوولیت آوارگان سوری بر عهده همه کشورها است و نباید بار همه آوارهها بر دوش لبنان تحمیل شود.
وی تأکید کرد: آیا سازمان ملل نمیتواند از حمایتهای مالی و تسلیحاتی از گروههای مسلح داخل سوریه جلوگیری کند و از شدت جنگ و ویرانیهای آن بکاهد.
میشل عون اظهار داشت: حامیان جنگ در سوریه، بار مسوولیت آوارگان را بر لبنان تحمیل میکنند. تهیه کننده:بسیج بدنه ی فعال ملت است.